Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sen dör jag

de sista bitarna

 

Strösslet

 

jag slickar

upp

 

för att lindra

den förgörande

smärtan

 

tysta

det illsinta

skriket

 

en sista

gnutta

hopp

 

innan jag dör




Fri vers av Matilda Linnéa Tinér
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-25 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Matilda Linnéa Tinér
Matilda Linnéa Tinér