Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid min sida


Vid min sida är du nu,
jag känner dina tankar
vila i mitt knä

lyssnar till ditt hjärta,
som slår så nära mitt

denna vidunderliga stund
då tiden inte finns
ett vibrerande möte
mellan oss.











Fri vers av Idun 1
Läst 374 gånger
Publicerad 2006-02-20 19:00



Bookmark and Share


  Rachel Roth
vacker kärleksdikt...
2006-02-20

  noname_realmind
Håller med Cathy; vilka ord -
"jag känner dina tankar
vila i mitt knä"

Tack för en jättevacker kärleksdikt!
2006-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Idun 1