Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sommartid


tiden var så knapp
kring ditt ansikte
som om
ögonen vore
sommarens sista

inga löften
bara doften
av ett mjukt regn




Fri vers av evana
Läst 411 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-07-26 00:23



Bookmark and Share


  surface to air
Åh, texten är helt underbar!
2012-09-27

  Delilah Juno VIP
Både längtan och vemod i ett.
2012-09-24

    Max Poisé
En behaglig dikt som ger mycket av så lite!
2011-08-24

  Lena Själsöga Keijser
de
regnen är vackra
ser dig bjuda dem ur dina vackra händer
2011-07-29

  ULJO
Underbart vackra rader
2011-07-26
  > Nästa text
< Föregående

evana
evana