Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansa en kvinnas vals


I ett ångade bad
göms brösten bland bubblorna
du förstår
Jag älskar dig lite mindre
då du älskar mig lite mer
Min kärlek blir genast lite fulare 
i stunden du kallar den vacker
Den blir nog allt lite kortare
den dag du kallar den evig  
För så är en kvinnas vals
Älska henne imorgon för att bli älskad idag
och så ska också hon sakna dina kyssar på sin hals




Fri vers av chriz
Läst 250 gånger
Publicerad 2011-08-02 09:36



Bookmark and Share


  sangel
Härligt livsbejakande
2011-08-03

  edikt/Benedikte
Bokmärkt!
2011-08-02

  edikt/Benedikte
Åh! Fint!
2011-08-02
  > Nästa text
< Föregående

chriz