Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På det privata kasinot!

Cigarett och cigarr röken ligger riktigt tät i den så rymliga lokalen
där gubbarna nu sitter
runt det ovala bordet och spelar stötpoker
Och alla är de som hökar där de bara sitter och krökar
med sina halvfulla glas med öl
Jo, för nu så skojas det riktigt friskt emellan varann
i hopp om att någon av de bara ska försäga sig, och inte kunna hålla färgen
och bara avslöja sin annars så hemliga hand
För här vid det ovala bordet så gäller det att vara på sin vakt och lite kylig
om man nu bara ska ha en chans att kunna vinna
Och det är ingen mening att man bara börjar att bråka och tjafsa, om det bara råkar att skita sig
För då är det bara att tacka för sig, och lite diskret ifrån spelbordet försvinna…

På det privata kasinot

Ken Cassel
26/7-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 186 gånger
Publicerad 2011-07-26 16:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel