Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du mitt hjärta vinn.....

dagen blir lång
jag börjar svettas
för arne är så het
det ryker mellan mina ben
arnes k*k är så len
han är galen
helt galen
sängkammaren skakas om
kan känna doften av smutsig kalsong
spelar inte mig nån roll
huvudsaken är att arne har koll


kände nåt jag inte känt på länge
en lång hårig shalla benge
fyrklövern har blivit lite rostig sen förr
men det hindrar mig inte från att öppna min dörr
alla män är välkomna in
säg titt ut och du mitt hjärta vinn
men arne har vunnit för denna gång
bråka ej det blir ingen bra sång
vet att ni alla vill ha mig är och nu
men ni får vänta på eran tu.......
r............................
...........................
.
..
.




Fri vers av Ann-Marie.
Läst 233 gånger
Publicerad 2011-07-26 18:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ann-Marie.
Ann-Marie.