Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ojojoj där kom ju jag!

Idag jag gick till ica för att köpa lite fika
Såg en man där som höll i lite bär
Såg också på hans namnskylt att han hette Pär.
Följde efter honom, verkade som han hade bråttom.
Det struntade jag i för jag är snabb som ett bi.
Han svängde höger och vänster, då kände jag igen han från alla gudstjänster.
Det va han som jag var förälskad i, bättre kan det inte bli!
Började bli lite nervös, svettade som en tok, kände mig inte riktigt klok.
Han vände sig om och sa såhära, får jag ta tag i dina ben och sära?
Jag blev helt i chock sa till han att ta av sig sin rock
Han sa till mig att gå utanför affären och vänta, då rodna jag som en jänta.
Väntade i precis tio minuter, snart går vi hem till honom och njuter.
Jag ser han komma rak mot mig, snart kommer jag vara hans nakna tjej.
Han viskade i mitt öra något som ni inte får höra. Men jag ska berätta ändå annars blir det inte lätt att förstå. Han viska att han hade en piska, den var av lack och han kallade den för "black jack". Det pirrade i hela mig kunde också känna att det pirrade i hans grej. Han hade med sig sin cykel, skjusade mig
Det kändes precis som när jag var i bombay. Efter en lång tur och en punktering, va det också massa av fundering, hoppas inte pär va som alla andra män som bara utnyttja mig en efter en. EFter vi vart inne i hans sängkammare, har jag aldrig känt mig ensammare. Va kunde detta bero på, varför kände jag mig så blå?Jag sa till pär att jag va tvugen till att gå och att vi hade det kul vi två.
Frågan är vad ska jag göra nu, rune jag vet att det är du..
Kommer jag förstör för mig, precis som en giftig hårspray.



Ann-marie.




Fri vers av Ann-Marie.
Läst 229 gånger
Publicerad 2011-07-30 17:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ann-Marie.
Ann-Marie.