Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det var 1968.. livet lekte.. en av de män jag mött....... robertini delino var hans namn.... vi ses aldrig mer.... men i våra hjärtan där håller vi kontakten....


den mystiska mannen...

jag rotade fram
hittade ett par gamla brev
påminde om tiden
då vi tillsammans skrev
vi var då hippies
rökte gräs
det var fred och kärlek
du för mig dikter läs
vi lyssnade på hendrix
dag in dag ut
mitt långa hår knöt
jag upp i en knut
vi skapade musik
du och jag
vi hade så många
samma drag
tills en dag
jag vaknade opp
du var ikke där
mitt liv var full av hopp
men där tog det stopp....
såg dig
aldrig igen
men du skall veta
att du var mer än min bäste vän
hoppas du sitter där
och tänker på mig
som jag gör
när jag inte är men dig
undrar ofta vad
du har för dig
kanske tänker du
på mig
som jag gör
på dig




Fri vers av Ann-Marie.
Läst 230 gånger
Publicerad 2011-07-26 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ann-Marie.
Ann-Marie.