Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
LYSSNA GÄRNA PÅ LÅTEN TILL HÖGER UNDER MIN BILD MEDANS NI LÄSER MIN DIKT! :)


Dans på fyrklövern?

Jag idag, hittade på
En dans, som gjorde mig så slut att jag inte kunde gå
Jag började med att göra en volt, jag klara det och blev riktigt stolt
Sen gjorde jag en split, kan säga tur att jag ej tar en pitt
Efter det började jag steppa, jag sa till mig själv pepp peppa!
Så duktig har jag varit idag, nu är jag nöjd och glad.

Hoppas ni lär er av mig, för jag är en riktigt stor och händig tjej!






Ann-marie.




Fri vers av Ann-Marie.
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-29 17:11



Bookmark and Share


  Drömfångare
Du skänkte mig ett rofyllt men ändå överraskat leende :)
2011-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Ann-Marie.
Ann-Marie.