Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
AMEN!


Hallelujah för gud!

Gud gör mig stark, Gud gör mig fri, Gud är en bra vän, Gud finns ALLTID där.
Gud där uppe, jag älskar dig!

Hallelujah för att jag har honom!
Hallelujah för att vi alla har honom!!

Vissa kanske inte tror, men gud tror på er ALLTID no matter what!!


bless you all!




Fri vers av Ann-Marie.
Läst 554 gånger
Publicerad 2011-07-26 23:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ann-Marie.
Ann-Marie.