Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hoppar på mig åter igen


mörkret flyr









mörker....
du lämnade mig
precis som han...
trodde du var annorlunda
men allt du ville ha
var min fyrklöver....

fyrklöver...

är det allt ni tänker på
min fyrklöver...

förstår
den
är vacker..
men

jag har ett hjärta
i behov av kärlek...









ann-marie.




Fri vers av Ann-Marie.
Läst 234 gånger
Publicerad 2011-07-26 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ann-Marie.
Ann-Marie.