Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingenting

vad 

ska 

man 

leva 

för,

när 

allt

var

du,

och

du

försvann.




Fri vers av Matilda Linnéa Tinér
Läst 228 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-07-26 21:07



Bookmark and Share


  blaite
Fan
Va
Bra
Den
Va
2011-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Matilda Linnéa Tinér
Matilda Linnéa Tinér