Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så fort det är lite kyligt ute

som ikväll, så går min gula scootermoped som ett skållat troll
Jo, för den blir så jäkla pigg och alert, så att det känns som om jag bara flyger fram på vägen
och på parkvägen
Så om jag bara håller full gas så bara axar den och axar
och ökar farten hela tiden
Skitkul tycker jag!
Väcker barnet i mig åter igen
Så när jag känner att jag bara har det riktigt tråkigt, så tar jag mig bara en liten tur på den
och helt plötsligt så känns det som om jag åter
bara är på banan igen
Så min nyinköpta begagnade moped för en månad sen, har i dessa stunder bara blivit till en glädjande liten vän….

Så fort det är lite kyligt ute

Ken Cassel
26/7-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-26 22:57



Bookmark and Share


  anits VIP
Härligt, så kan det kännas ibland
2011-07-27

  Larz Gustafsson VIP
Precis som datorn eller tv:n kan bli det.
Just nu känns de båda extra viktiga.
2011-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel