Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vansinneskamp

Litade på dig
Älskade dig till och med

en kärlek förgör en annan
avundsjukan kastar sin skugga över vänskapen
gör den ansträngd och fientlig

från älskad till rival
du var min själsfrände
nog är det naturligt att om vi delar samma själ
delar vi också samma längtan

nu slåss vi tyst
fast vi låtsas att allt är bra
plågsam kamp pågår under ytan

tysta om det som smärtar
klamrar vi oss fast vi kantstött tillit

snart krossas glaset
och våran vänskap och rinner ut i sanden
snart brister ett hjärta
och ett annat får smaka kärlek
men kärleken smaka bittert när den förgör en annan

det spelar ingen roll vem som vinner
du eller jag
vi kommer båda förlora
något annat

detta är vansinne
ett spel där båda förlorar

vill vinna men vill ha dig kvar
men jag vet
båda är omöjligt

och så fortsätter vår tysta vansinneskamp




Fri vers av
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-27 18:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående