Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

Du

tog

mig,

hårt

 

Rev 

sönder

min

rygg

 

Älskade

mig

utan

ord

 

Och

lämnade

mig

utan

vett.




Fri vers av Matilda Linnéa Tinér
Läst 243 gånger
Publicerad 2011-07-27 19:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Matilda Linnéa Tinér
Matilda Linnéa Tinér