Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jorden består av




85%

 

 

 

*

mineral

 

och när du inte

rinner

genom mina fingrar

skapar oss våta dagar

särar länder från varandra

 

gröper mina stenar ur

jag så varligt samlar

 

jag visste väl att

du är en

*

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-28 04:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri