Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Toxin

Han stannade på tungan
lämnade en brandröd
eftersmak med ett uns
av bitterhet

Ett så potent toxin
borde väl ändå
endast skrivas ut
med största restriktion?




Fri vers av raphaela
Läst 435 gånger
Publicerad 2006-01-03 22:16



Bookmark and Share


  Christer VIP
tillbaka...gillar som sagt det här...kortfattat, slagkraftigt...och du har en väldig känsla för ord. Impad.
2006-01-04

  Christer VIP
gillar det du skriver...bokmärker...återkommer.
2006-01-03
  > Nästa text
< Föregående

raphaela
raphaela