Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

räkna med att räkna när det jämt är




udda; och jämt är det ojämnt

 

*

en här

en där

två här och en nästan hel där

 

och i nästa skrymsle

oj är det här dom är

 

räkna räkna räkna

 

äh udda igen

vådan av storpack

 

 

strumpor

*

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 173 gånger
Publicerad 2011-07-28 20:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri