Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
<span style="color: #000000;">Foto och redigering: PPQ</span><br>


~ där ensamheten är som störst ~

 

 

 

 

Gycklare, pajaser!!

 

Alla ni som ser min

 

fadäs, min omintetgörelse!

 

Vad tar ni mig för?

 

 

 

 

… men ni skall veta

att aldrig har lyckan vridit sig så förtjusande

och aldrig har hatets rädsla

så vackert beräknat sitt öde -

inte förrän nu

då kornet vässades

till perfektion

och droppen fann sitt vakuum…

 

 

 

~ där ensamheten är som störst ~

 

 

 

 

 

 




Fri vers av queenia
Läst 295 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-07-28 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia