Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I regnet


Skyddad av regnet
låter jag tankarna gå
några steg framför





Fri vers av Martin VIP
Läst 537 gånger
Publicerad 2006-01-03 22:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Enkelt..vackert som alltid
2006-10-03

    Agneta VIP
Underbar... och du fick mig att längta efter ett härligt sommarregn som ska hjälpa mig sortera i tankarna....
2006-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Martin
Martin VIP