Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oändligt äventyr


Tallriken landar
efter den korta färden
mot marmorgolvet

det är nu det visar sig
att vägen inte är allt





Bunden vers (Tanka) av Martin VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-06 19:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Martin
Martin VIP