Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Heta nätter


I en veckas tid
har fröken Influensa
delat säng med mig




Fri vers av Martin VIP
Läst 460 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-02 13:30



Bookmark and Share


    Agneta VIP
Bättre sällskap finns ju att få.. hihi...
2008-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Martin
Martin VIP