Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordblind

Han är ingen
ordkonstnär,
han är faktiskt
ordblind.
Ändå skapar han
så vackra ord
i mitt inre,
ord som
förblindar mig.




Fri vers av Anna H
Läst 2623 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2004-09-18 20:17



Bookmark and Share


  Håkan Barck

Poesi av äkta guld! Underbar!
2015-06-18

    ej medlem längre
Jätte bra skrivet
2013-08-17

  Kungsfågeln
Underbar!
2011-11-29

  Björn Karlsson
Utan att se ordens upbyggnad
får man använda känslan i stället
och skriva som det låter

Tack för dina rader
2008-03-15

  Herr Morris
höra

viskningarna
mellan brutna

ord


- Härligt varm och öppen text!
2007-11-25

  Albert
oj vad jag tyckte om den här
2007-04-26

    amalia
den var supper. det känns som du peppar många att skriva så. och att man kan ficksa skriva bra dikter fast man är ordblind. vad spelar det för rol i gentligen.
gillade den värkligen
2007-01-05

  Davidoff
vackert
2006-10-30

  Anette Blomberg
små orddifferenser skapar du gigantiska skillnader! Helt underbara lovord!
2004-09-21

  Jenny*
skitbra!
2004-09-21

  Rachel Roth
kärleken är sådan...kan nästla sig in utan åthävor...berörande text!
2004-09-20

    Johannes_ny

2004-09-20

  Martin VIP
verkar vara du idag!
2004-09-20

    Sandra Petersson
din dikt berör mig verkligen. så vackert!!
2004-09-19

  johii
Suveränt! Bra poäng och skönt flyt!
2004-09-19

    Barbro. Norberg-Rönnlund
den bättre. Mycket starkare i känslan, tycker jag iallafall !
Bra att anamma råd ibland, synd bara att det inte var jag som rådde *ler*.
2004-09-19

  Anna H
Jag tycker att du har rätt. Det blev mycket bättre när jag bytte ut ordet känslor mot ord på slutet. Tack!
2004-09-19

  Hans w-art Westlund VIP
skulle velat byta ut ordet känslor mot ordet ord bara, men det är jag det...
2004-09-18

    Malin Johansson
!!!!
2004-09-18

    Göte Holmlund
detta...helt osannolika vackra meningar "de" kan få till
2004-09-18

    Barbro. Norberg-Rönnlund
känslomässigt berörande, stark & talande !
2004-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H