Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svenne snigel


krälade hem tidigt i lördags
var över hela dansbanan




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 851 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-09 09:01



Bookmark and Share


  Martin VIP
Tja, vad säger man
...och menar då inte en del av benet!

Snyggt, enkelt och värt en applåd.
2007-05-16

  tuss
dansbanor finns nog endast kvar i munkförs :-)
2007-05-11

  Thomas Strandberg
Usch, vad äckligt med var över hela dansbanan ;-)

Träffande bild av drängfylla åsså gillar jag namnet.
2007-05-11

    sunnanvind
Bläää.....
2007-05-09

  Cris
Blev det halt där sen?
2007-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP