Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Liten är man alltid, hur stor man än blir


Tänk att

Tänk att jag som är så liten
ändå fick se en liten bit
av det ofattbart stora
universum

Tänk att jag som är så liten
ändå fick vara en liten del
av den stora underbara
mänskligheten

Tänk att jag som är så liten
ändå får känna mig
sedd omhuldad och
älskad




Fri vers av stenhur VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-07-29 09:41



Bookmark and Share


  walborg
Varmt tack för texten.
2011-07-29

    ej medlem längre
Tänk att vi alla - fast vi är så små - då och då får uppleva att vi ingår i något större - som när vi läser ord som dina - till synes enkla ord som innehåller allt.
2011-07-29

  lodjuret/seglare VIP
tänk att du som är så liten blir så stor i andras ögon, sinnen, medvetanden, minnen
2011-07-29
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP