Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ny hets gottande




Anders Bering Breijvik
Nyhets media gottar sej i hans namn
Och vad han gjort
För att man inte får
Eller gör
I Sverige

Det känns lite fadd
Att svenska nyhets media ”Gottar” sig i
Att få tala om namn
Som man inte brukar göra i vårt land




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 166 gånger
Publicerad 2011-07-29 15:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO