Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Begravning

Jag besökte min vän idag.

Elefanter och möss paraderar
som aldrig förr och om vartannat.

De dansar lina, liksom du.
Ömsom lätt, ömsom tung.

Dricker drinkar under jorden.

Går vilse i mörkergångarna,
vårt gömställe som vi byggde,
där nere.

Du är kvar därnere.

Ännu idag.




Fri vers av Daybreaker
Läst 319 gånger
Publicerad 2006-01-03 23:54



Bookmark and Share


    NoMi F
Känns som att det är en sorgsen poesi
Här kan man tänka lite olika faktiskt
En klurig text
Begravning som rubrik kan syfta på
verklig Begravning eller levande begravning
Så tycker jag hela denna poesi genomsyras av
Gillar den mycket
Kan inte annat än ge dig beröm
2006-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Daybreaker
Daybreaker