det gäller att inte gräva ner sig" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det gäller att inte gräva ner sig


livsgrubbel

Timmarna rullar,
rullar och jag blir överkörd

Tankarna snurrar,
snurrar bakåt, framåt och ner

Börjar fundera,
fundera på livets innebörd

Säger nej,
nej inte dessa tankar något mer




Fri vers av Niklas Gladh
Läst 288 gånger
Publicerad 2006-01-04 00:10



Bookmark and Share


  Osram
Bra text! Och bra beskrivet, precis så jag känner just nu... uahh!
Jobbigt, inte kul. Att grubbla för mycket.

Gillar formuleringen "Tankarna snurrar,
snurrar bakåt, framåt och ner"
Precis så känns det. En klockren beskrivning.
2006-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Gladh
Niklas Gladh