Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

Kärlek vill mer kärlek.

Kärlek är oändlig.

Kärlek är livet.

Livet är kärlek.




Fri vers av Amorina
Läst 1343 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-07-29 23:01



Bookmark and Share


  aol
så sant så fint skriftat
2011-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina