Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På väg


På lyckans hållplatser

var stoppknappen oftast

ur funktion

inte helt oväntat

hamnade jag på

ensamhetens

övergivna gravfält.








Fri vers (Modernistisk dikt) av tidensvans
Läst 380 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-07-30 00:35



Bookmark and Share


  Anna*
Den var kort, effektiv och skickligt skriven !
2011-07-30
  > Nästa text
< Föregående

tidensvans
tidensvans