Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stolt krigare

Jag är stolt och stark,

vinner varje strid.

Outtröttlig och ståndaktig.

Mina motståndare ger upp,

men det kommer alltid nya.

De gamla vinner mina förlorade kärlekar.

De jag förlorade genom att alltid strida. 

Jag vinner varje strid, 

men jag har förlorat varje krig.




Prosa av Magnus P.
Läst 204 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-07-30 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magnus P.
Magnus P.

Mina favoriter
Snart är bördig jord