Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag står inte ut med dessa triumfer över materien

 

 

hon undrade förstrött vart hon tagit vägen
samtidigt som detta var vad hon ville

någon var hon dock
en kinesisk ask, en rysk docka

hon tackade vant för applåder
och gick sedan sin egen väg
mot förföljarna, som legat veckor i bakhåll

att livet var en lögn hade hon bestämt
jag jämnar dig med marken, sade hon

jag har ingenting att sätta emot, tänkte hon
och det var hennes första korrekta tanke

på dagar, veckor och år

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-07-31 07:04



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Aha...En matrjosjka...

Mind over matter, som man brukar säga.

Värst är Pandoras ask.
2011-07-31

    ej medlem längre
fantasisiskt och djupt härligt skrivet!
2011-07-31

  Nanna X
mystisk och intressant
2011-07-31

    lärjunge
F-A-N-T-A-S-T-I-S-K-T!!!
2011-07-31

  L Patrik W Johansson VIP
för att så ofta behandla ämnet uppgivenhet så är dina texter bland de mest livsvilliga

på något sätt kommer jag tänka på Anais Nin även om det är annan genre, men de hade det inte lätt, Henry Miller triangeldramat med frun och henne; därför skrev de vid dåliga tider och lyckliga

Be well,
LPWJ
2011-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP