Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
de passar men det passar inte


Två pusselbitar

Kärleken behöver
inte förklaras
Längtan
inte besvaras
Känslorna
inte försvaras

Älska är
inte att erövra
inte att behöva

Älska är att beröra
beröra
förföra
och
hålla kär

Nu finns inte längre några
läppar
som mina vill kyssa
Inget öra
som till min kärlek
vill lyssna
Ingen hand
som smeker
Ingen tunga
som leker
Ingen eld
Ingen kraft
Inget utav allt
av allt av det bästa jag haft

Från att ha varit
allting
blev det
någonting
som slutade i ingenting

Nu säger du
utav allt som var
var det inget av det som var
som var något att ha kvar

Du försöker ta tillbaka
minnena som du gav
minnen som har gjort mig
till en kärlekens slav

Du min mästare
som lärde mig allt
vill nu allt ta tillbaka
Jag din lärling
som du lämnade kallt
en passion som du nu vill försaka

Du säger att allt bara var
något jag på dig
ville applicera
Men mot mitt hjärta
kan du inte
argumentera
Två passande pusselbitar kan skiljas
från varandra
men aldrig hindras
att passa bättre än alla andra

En
kan hålla två
isär
men inte hindra
en
från att för alltid
vara kär




Fri vers av Let it go VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-07-31 12:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så mycket vemod och smärta dina vackra ord rymmer. Jag rycks med i den mjuka rytm rimmet ger och får tårar i ögonen av den ensamhet du uttrycker. Ensam kärlek ... är mycket ensam.
2011-09-29

  Linda CH VIP
Underbara rim och vacker text!
2011-09-20

    Birgersdotter VIP
bedövande vackert med fantastiskt rim och stor känsla
2011-08-30

  Ninananonia VIP
Ja den här dikten är vacker...
Bokmärker...
2011-08-05

  Christine Sabel
Genialt rimmande med stor känsla och lite sorgligt
2011-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Let it go
Let it go VIP