Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en ögonblicksbild ... här och nu


en hyllning till värmen

värmen har mjukat upp min kropp
skalen faller självmant av

jag tar in
ett här och nu

jag tar in
en kärlek

värmen har mjukat upp mitt skal
själen kan ta sig igenom

jag tar in
en vibration

jag tar in
en blick

värmen har gjort sitt jobb
jaget är ej längre störst




Fri vers av Gunsan
Läst 292 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-31 12:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunsan
Gunsan