Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och jag hoppas


 

Mina tankar
är hos dig

Mina drömmar
likaså

Min framtid
håller du
i din hand

liksom du har
en framtid
i min famn

Och jag hoppas

att dina tankar
är hos mig

dina drömmar
likaså

 

 




Fri vers av Anna H
Läst 429 gånger
Publicerad 2006-01-04 07:05



Bookmark and Share


  Dilsewat
enkel dikt,
men då får till det,
till icke enkla tankar
såsom minnen och upplevelser...
2006-01-04

  Per Rydberg
Fin stilla önskan, enkel och hoppfull!
2006-01-04

  mariann
Ömt, kärleksfullt och hoppfullt.
Vackert!
2006-01-04

  Smultris
den här tycker jag mycket om... både upplägget och innehållet...
2006-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H