Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strax under din hud


 

Och när jag frågade
sjönk ditt röstläge
med en trött suck,
jag hörde din smärta
men du ville inte
prata om det då.

Och det gör redan ont
att endast vänta
på din plågade berättelse,
jag vet att den finns där
strax under din hud,
väntar på att berättas.

 

 




Fri vers av Anna H
Läst 492 gånger
Publicerad 2006-01-04 20:36



Bookmark and Share


  Martin VIP
En fantastisk titel! Också en mycket fin beskrivning i själva texten. Frågan är om du inte kunde förkorta texten ytterligare? Det går nog fram ändå.
2006-01-07

  Roger VIP
Den som väntar på något, väntar alltid för länge... och som en del får vänta. Anar en stor saknad i dina ord. Saknaden efter ett svar.
2006-01-05

  noname_realmind
Hudnära så det förslår. Denna känns.
2006-01-05

  Smultris
Väntan, den eviga väntan...

Älskar denna dikt...
2006-01-04

    jahapp
jag måste nog åxå säga WOW!!

"Och när jag frågade
sjönk ditt röstläge
med en trött suck,
jag hörde din smärta
men du ville inte
prata om det då."

Det där gick rakt in!
2006-01-04

  Dilsewat
Wow!
Vilket fångande...
ohh... precis under huden!!!
2006-01-04

  Dilsewat
Wow!
Vilket fångande...
ohh... precis under huden!!!
2006-01-04

  Dilsewat
Wow!
Vilket fångande...
ohh... precis under huden!!!
2006-01-04

    vilsen
riktigt bra formuleringar du fick till där !
2006-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H