Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har skrivit dikter till egna fotografier och gjort detta till en diktbok med titeln Ibland. Detta är en dikt därifrån om panikångest som jag fått tidigare i år.


Panik.

Det sliter i mig
Det klöser henne vid liv
Det river i mig
Det rycker henne åt ett annat håll
Det är inget som syns utan på
Inget hon ser i spegeln
Men i ögonvrån
Det lever under ytan
Nära huden
Kråmar sig
Vill ut
Hon är jag
Jag är hon
Det tär på oss
Skakar henne
Skadar mig
Och jag vill inte att ni ser
Men ändå skriver jag det nu
Det trodde ni inte om mig, eller hur?




Fri vers av Ruterdam
Läst 211 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-07-31 21:41



Bookmark and Share


  Vind
Panikångest är ett litet helvete. Ett bra sätt att "mota den i grind" är att våga stå öga mot öga med den, inte fly... Det känns som du tagit ett bra brottargrepp på den genom (att våga) denna text.
2011-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Ruterdam
Ruterdam