Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att sakta lämna.

Och jag kan tro att du känner nåt
Eller så inbillar jag mig bara
Om vad du egentligen vill ge
Och vad jag verkligen vill ha
Och jag försöker mitt yttersta
Att hitta oss
Du känner inte att du måste röra mig
Du har inte något du bara måste få sagt
Och jag är trött på att inte ses
Och på att hennes komplimang
Fick mig att störta genom taket
Medan du satt tyst
Och hon höll min hand
Och jag vill inte somna
Midsommarnatt
Och jag vill vara med.




Fri vers (Fri form) av Ruterdam
Läst 297 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-06-21 14:35



Bookmark and Share


  Trädskugga
Visst är livet ett mysterium!
2015-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Ruterdam
Ruterdam