Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

15 ord


Varför förminska allting?
Varför förstora allting?

Varför inte låta allt vara precis som det är?




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-31 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP