Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄNDE DU,,,




Kände du min far
han
som inte finns kvar

Kände du min mor
eller
är det som jag tror

att du stillar ditt sinne
med att berätta ett minne

när tiden är över

och de är borta



© e-poeten




Fri vers av e-poeten
Läst 83 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-01 01:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

e-poeten
e-poeten