Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är ett enda val


Stod vid vägskälet, skulle jag gå höger eller vänster
eller rakt fram, bakåt var inget alternativ
för där kom jag ifrån och vet hur där var
när jag lämnade




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 144 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-01 08:15



Bookmark and Share


  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Som i någon sagobok.
2011-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson