Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RÄTTA SKOR




Att ha
rätta skor
är som
många tror
att på det
allting beror
för att undvika värk
men se
och märk
att är det inte som så
att med värk
man inte kan gå
så undvik smärta
lyssna på ditt hjärta

och sitt ner en stund


© e-poeten




Fri vers av e-poeten
Läst 132 gånger
Publicerad 2011-08-01 09:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

e-poeten
e-poeten