Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarjobbade på STF under studietiden




Kaskaivo i mitt hjärta

 

 

kvällen innan jag skulle hem från min fjällsommar

brukade jag packa ner mitt favoritfjäll Kaskaivo i kappsäcken

fast det smet alltid ut nån gång under natten och

reste sig som vanligt,

stort och mäktigt

på sin rätta plats bortom mörkgröna skogar

när jag sömndrucken kröp ihop på postbussen 6.15

för ett dygns resa mot trottoarernas och storhusens hemvist

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Rosmarin
Läst 195 gånger
Publicerad 2011-10-09 22:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fyndigt och fint om en älskad plats. Jag vet precis ...
2011-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Rosmarin
Rosmarin