Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är en prövning

Vänner kommer och går
sanna vänner kommer åter
falska vännerna går sin väg
utan ett tack

Riktiga vänner undrar hur man mår
falska dom flinar bakom ens rygg
när man dåligt mår dom bryr sig
bara om sig själv

Falska vänner kan man vara utan
men sanna vänner vårdar man ömt
vissa ångrar man att man gett sitt
förtroende till livet är en ända stor
prövning i livet på både gott och ont




Fri vers av Ann-christin
Läst 705 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-01 21:40



Bookmark and Share


  Maria T
Goda vänner är en
stor tillgång
2011-08-14

  anits VIP
Berörande, jag känner igen mig
i dina rader
2011-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin