Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din

Varför skall alla mina

kommande stunder

tvingas bli tid

utan dig

 

jag vill ha dig

på insidan

av min hud

 

jag vill att du

biter mig

finns

här

 

överallt

i mig

på mig

under mig

 

Du skall 

finnas 

 

det går inte annars




Fri vers av Matilda Linnéa Tinér
Läst 256 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-01 23:21



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
positivt alstrat begär
2011-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Matilda Linnéa Tinér
Matilda Linnéa Tinér