Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förtvivlan

Gah

jag kräks

på din

frånvaro

 

allt rinner

ur mig

 

jag vill

riva

itu

 

se hur du

dras isär

lika förnedrande

 

jag vill fylla

din mun

med mitt skrik

 

rista in

min längtan

i din hud

 

få dig 

att förstå

hur fel

det här är

 

du kan inte

gå nu

 

jag dör




Fri vers av Matilda Linnéa Tinér
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-01 23:32



Bookmark and Share


    Josefine Anna Victoria
jag älskar dig
han är fel
2011-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Matilda Linnéa Tinér
Matilda Linnéa Tinér