Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad är tomhet?

 

 

I skogens mitt står mitt jag.
Det reser ett tält och kamouflerar sig,
för det vill inte komma hem igen.

Vad är tomhet?
Detta är tomhet.

Vad är överflöd?

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-08-01 23:45



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket bra skriver du och
känslan av tomhet känns
och du förmedlar den så bra
2011-08-02

  Anya VIP
Gillar denna. Den förmedlar en vilsenhet och tomhet som jag känner igen.
2011-08-02

  Anders Perols
Tomheten förmedlad på ett briljant sätt
2011-08-02

  Larz Gustafsson VIP
"Vad är frihet?" (Di Leva)

Tomhet är frånvaron av verklig, djup tillfredsställelse. D v s andlig sådan.
2011-08-02

  L Patrik W Johansson VIP
mormor sa alltid viljan stod och växte bland björkarna då jag var barn (lillgammalt barn men ändå)

tomheten kan också kännas som ett överflöd
de ospelade noterna (pausarna) är också musik

Be well,
LPWJ
2011-08-02

  Ingela Svenson VIP
kusligt bra, känslan av diktjagets tomhet tränger in i märgen!
2011-08-02

  stenen/ Yv Ericsson
jag mådde illa redan innan. nu är jag tömd. totalt. du förmedlar känslor FÖÖR bra.
2011-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP