Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tor-Björn inspirerade mej till ett försök att skriva Alfabetspoesi här är mitt försök. Bra eller dåligt döm själv.


Alfabets Poesi

Andetag hörs
Blundande ögonlock
Citrus smak
Dagen i ända
Elektriskt laddat
Förföriskt
Generösa kyssar
Hungrigt älskande
Ivrigt kyssande
Jag och du
Klamrar oss fast
Lamslaget hjärta
Minns du
Nyligen
Oron vi hade
På golvet i en
Quickstep
Rosiga kinder
Sommaren en tid för
Tungkyssar
Underbara
Virvelsmekningar
Wictory
Xerxes dansa med mej
Yvette sa då
Zorba är inte en quickstep
Återigen kysstes de
Äventyret började igen
Öppen mun var det.




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 235 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-08-02 08:57



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra skriven poesi ;)
2011-08-03

    ADI Nehlin
bra tycker jag..
2011-08-03

  Mats Henricson
Härlig och behövlig "romantisk touch" över denna variant ! Bokmärker !
2011-08-02

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tagga gärna denna härliga text med "ABC", så går den att hitta på

http://www.poeter.se/tagView.php?tagId=8871

2011-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson