Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En plats där rosor aldrig dör…



Det skar i mitt hjärta
Att se hennes förstörda gråt vid din kista
Darr på handen
En röd ros föll
Du har det bättre nu
På en plats där rosor aldrig dör
Varje dag vaknar världen upp utan dig
En kvinna har förlorat sin man
Två män har förlorat sin far
Fyra tjejer har förlorat sin farfar
Du lärde mig fiska och tälja barkbåtar
Det glömmer jag aldrig
Du är en saknad man av många
Vila i frid Farfar




Fri vers av Anonym Ängel
Läst 352 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-08-02 12:06



Bookmark and Share


  Svante
En stark och sorglig text. Särskilt välskrivet var "Varje dag vaknar världen upp utan dig". Även detta med att lära dej fiska och tälja barkbåtar var fint skrivet.

Hatten av för detta.
2011-08-20

    Tea Alex
Åh. Sorg. Man kan känna tyngden i bröstet.
2011-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Anonym Ängel