Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lär av Baudelaire

"Berusa er"
skrev Charles Baudelaire
"Med vin, med poesi eller med dygd,
allt efter behag. Men berusa er!"

Ändå kunde han inte ana
att hundrafemtio år senare
skulle det finnas något som
hette poeter.se

ett utmärkt sätt att
berusa sig
med poesi




Fri vers av stenhur VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-08-02 21:39



Bookmark and Share


  Engel
Jag tror nog ändå
att han kunde ana...
;)
2012-12-23

  jörgen g
Mycket bra!
2011-08-05

  lodjuret/seglare VIP
jag undrar om han vidare skulle ha uppskattat datorernas tidevarv, kanske han snarare skulle ha suttit vid en fotdriven drejskiva, stått och njutit stolsbenets tillkomst vid en svarv, eller blott gått omkring i parkerna för att dagarna högst poetiskt fördriva?
2011-08-04

  Nanna X
haha, hn skulle varit med! skål för poesin!
2011-08-03

  walborg
Riktigt tjusigt! Undrar vad Baudelaire hade sagt om han läst oss?
För mig hör han ihop med Rachmaninoffs musik av en särskild anledning.
2011-08-02
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP